back to silveria

Idag var det back to Silveria som gällde (praktik på skolrestaurangen). Gick riktigt bra och var faktist roligare än vanligt! Ikväll firar vi vappen och jag får träffa min kära närpesbo/sängdräng, skoj! Började just tagga med lite nostalgisk Norge-musik, bättre kan knappast ju bli! Fast det är nog näst intill omöjligt att överträffa en spårad Norgefest, I miss it haha.



Två slumpmässigt utvalda skolbilder som är av modell äldre, har dock serverat kunder idag.

i'm coming home!


frieri

Vilken speciell fredag kväll, har nyligen bevittnat ett frieri vid havet (gömd i en buske) mellan två okända människor!

 

(Nej, vi var inte så klantiga att vi stod och spionerade på två stackars människor, karln hade bett om hjälp att ställa i ordning allt tidigare.)


i have becomed comfortably numb

Smygdeppar över att vi åker hem i övermorgon. Känner mig trött och helt tom, fast det ska nog bli skönt att komma hem ändå!

 

Ska knäppa på ett avsnitt av 90210 och försöka somna tillsammans med mina brudar. Problemen tar jag itu med imorgon, en lång dag med mycket program står på schemat. Nya tag imorgon! Vi hörs troligen i Finland nästa gång, såvida jag inte tidsinställer ett inlägg, take care.


elinne

Idag (27.4) fyller världens bästa barndomskompis 17 år, många grattisar! Bildbomb kommer då jag är hemma! =)

high on life

Fotat av söta Petra, fler bilder kommer senare!

i never really cared until i met you

Idag har jag serverat vin åt ett gäng trevliga gäster! Ville bara poängtera det haha.

Donkeyboy var ju här i Arendal för någon dag sedan, jag jobbade men mina kära roommates var där för att samla på sig autografer, och Sofia lyckades snubbla framför bandet hahaha..
Måste bara få konstatera att det är endast fyra dagar kvar tills vi åker tillbaka till Finland! Jag. vill. inte. :( Trivs så bra här, underbart mysig stad och så snälla människor! Trodde inte att jag skulle känna såhär, men saknar inget i Finland förutom min kära familj och vänner. Har varit en så galet rolig resa! Folk är mycket mer öppna här, och inte lika tråkiga som i Finland. Nåja, måste leva i nuet och ta de sista dagarna väl på vara........ ÅNGEST!! Kommer också att sakna att ha människor runt omkring mig hela tiden, har inte varit ensam en endaste stund här. MERA ÅNGEST!!!

the best accessory you can wear is skin

Idag har jag jobbat med en engelsk kar, förstod honom bätte än de norska haha! Man kan ju tro att norska är relativt lätt att förstå, och det är det, ibland. Norrmänn förstår oss (finlands)svenskar bättre än vad vi förstår dem, så är det bara!

 

Ikväll kommer ett gäng med norrmän hit för lite partyparty, synd för mig att jag börjar jobba klockan 10.30 imorgon.. Men det löser sig ska vi se! ;)

 

Femtioelfte bilden föreställande mig och Emma!


xX

Idag har jag kollat på 90210, ätit SkinkeOst (vi var alla lite rädda för den röran men det är faktist gott!) och tvättat kläder. Ikväll ska vi på teater, borde hoppa i duschen nu.

Petras bilder!

nittonde april tvåtusentolv

Trött, mätt. Ledig imorgon (härligt), lovar att blogga mycket då med massor av bilder! Snart natten, godnatt!


superstädning

Godmorgon! Sitter och väntar på att vaktmästaren skall komma hit, en dusch som har två dörrar har blivit låst från båda dörrarna, och jag har alla mina toalettsaker där.. Men nu försvann han mitt i allt?? Vilken mästare.

Igår superstädade Sofia, Petra och jag, jissies vilken grundlig städning vi genomförde, tog hela kvällen! Jag hade inte städat sedan i söndags (mer än att plocka i diskmaskin t.ex.) eftersom jag knappt varit hemma. Och ni skulle ha sett hur det såg ut här, värsta svinstian.. Konstigt att det ska vara så svårt att hålla ordning då vi är tio personer som kunde dela på sysslorna. Men nog om det, huvudsaken är att det är rent och fint här nu åtminstone!

praktik och norsk bio

Är supertrött, har varit i stan sedan klockan 0900 imorse. Gick bra på praktiken, lite nervöst att servera på norska då jag dessutom var ensam finländare där, men personalen var trevlig och puben mysig, Madam Reiersen! Blir jobb där imorgon också. Efter jobbet blev det shopping och bio för att inta filmen American Pie. Nu ska vi brudar vila ögonen på filmen One Day, mina ögonlock åker högst antagligen fast vilken sekund som helst, men vad kan man! Måste bara få konstatera att jag kommer sakna detta då vi åker hem, mindre än två veckor kvar nu.

 

Idag har även rättegången mot Anders Behring Breivik inletts, vi befinner oss endast 200 km därifrån. Tänker extra mycket på alla inblandade idag, offer som anhöriga.

 

Morgonmål utanför Meny!


Obligatorisk wc-bild nr ett!


Obligatorisk wc-bild nr två!



I väntan på bio! Emma hade dock ingen bild på de norrmän som också var med.



Obligatorisk bild nr tre!


Samtliga iPhone-bilder är Emmas, tack för lånet! :)


nattdopp i norge!

Blir tydligen att dra iväg och se på då två dårar ska ta nattdopp, kommer kanske bilder senare! Jag som hade planerat att krypa till kojs tidigt ikväll för att vara utvilad imorgon och ta igen de senaste nätternas missade sömn.. Men sova kan man göra senare, måste nog se dethär haha!
Petras och Fias bilder!

hit him right between the eyes

Oj arma dagar vilket öde det var innan internet började fungera, vilken dramatik, vilket missöde!!


anyway, lördagskvällen bjöd på många skratt men även lite drama, så som det brukar vara. Norrmännen kom alltså hit och festade med oss, kvällen blev nog riktigt bra!

 

Här följer lite bilder som tillhör Emma och Petra, mina egna bilder kommer tidigast då jag är hemma i Finland, såvida jag inte råkar kasta mig över en kamerasladd.

 

Fia och Emma på skoltaket!



Okej, detta var endast Emmas iPhone-bilder part 1, internet är så trögt så det blir mer bilder senare!


godmorgon från arendal

Vaknade klockan 07 imorse och insåg att jag hade somnat med kläderna på, slut kar! Böt om till pyjamas och somande om.
Nu håller jag på och städar och ska snart dra ut på länk, bara gröten i magen hinner sjunka. Efter det blir det dusch&fixning, ha en bra lördag!
PS, hörde att det snöar i Vasa. ;) Här har vi nästan sommar utanför fönstret!

brörostin, plopp nu opp bejbe

Idag har vi jobbat med norrmännen i restaurangen i deras skola och varit på stan och fixat praktikplats. Kan bara konstatera att alla är jättetrevliga här, norrmän som finnar, trivs verkligen! Börjar jobba på måndag, ser fram emot det!

 

Idag är det som bekant fredag, har just varit och vimsat runt på stan. Imorgon blir det andra bravader!

Hade!


Pieetras bild!


x

Sitter och tar det lugnt tillsammans med Petra och Therese nu. Blir att börja krypa till kojs snart, det har varit en rolig men lång dag. Tidig väckning imorgon.

 

Tog mig äran att stjäla en bild av Emma föreställande två söta töser, Sofia och Emma!


tröttis

Flygresan gick bra med mellanlandning i Danmark. Befinner mig i Arendal, Norge nu och boendet är bra. Nu ska jag flumma vidare med de andra, hör av mig senare!

jag flyr landet

Borde befinna mig någonstans mellan Danmark-Norge just nu (detta inlägg är tidsinställt).

Idag fyller min vän Emma år, vi får fira henne på flyget då, haha! GRATTIS EMMA!

Tammerfors -12


jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Håller som bäst på och packar, om mindre än ett dygn lyfter flyget med destination Norge! Jag + nio andra trevliga personer ska nämligen göra utomlandspraktik, vi stannar i nästan tre veckor så det är en hel del som ska packas ner!

Ska se om jag hinner tidsinställa några inlägg åt er, annars så försöker jag blogga lite medan jag är i Norge, fast det kan nog bli knapert med det.
Borde också göra något åt denna bloggdesign men det är inget jag prioriterar just nu.

TAGGAAAAA!!

new blog

Utan att krångla till det på något sätt så konstaterar jag att jag har (återigen) skaffat en ny blogg och här kommer jag nu att börja blogga!

Mitt namn är Madeleine, är 17 år och av årsmodell -95. Här i min blogg skriver jag om saker som rör mig, välkomna hit ska ni vara! Jag är bosatt i Finland men pratar svenska, är alltså finlandssvensk haha.


RSS 2.0