PURSUIT OF HAPPINESS

Updaten uteblev, jag tänker inte ursäkta mig för det. Finns inge speciellt att skriva om atm, jag återkommer istället då inspirationen ligger på +sidan igen. :)

STONED IN LOVE

If you could see me here this way
Looking backwards from today
Would you do it all again?
 

Villaslutning is it, jag är ute på vift så det blev bara en kort bildlös update!

they say it's over and I'm fine again

Är hos Emma inatt, imorgon blir det att slita så att svetten flödar i Silveria igen..
 

21:27

 
Miles from where you are
I lay down on the cold ground
I pray that something picks me up
and sets me down in your warm arms

drömmer om London..

Har one of those days. Då humöret är uppe på toppen den ena sekunden, och sedan nere på marknivå den andra. Har väl antagligen någon form utav hormonrubbningar haha.
 
Sådär för övrigt drömmer jag om London, vore verkligen helt amazing att slippa dit på praktik i höst/vinter!! Även fastän söta mamsen inte alls gillade idén först. Vet inte hur stora oddsen är att jag slipper dit, med tanke på att jag var i Norge i april. Men hoppashoppas!! Skulle vara en dröm som blir sann.
 
Norge -12. Nostalgi x 10000. Börjar längta tillbaka igen, ååh.

I'M ALIVE!

Här följer lite text om min helg.
 
Igår tog tåget oss hem till Vasa igen. Weekend festival var supergrymt, mycket feelis till bl.a David Guetta och Hurts. Dock så har vi haft en del dilemman gällande att slippa från ett ställe till ett annat, men allt löste sig ändå! Men att söka taxi i fyra timmar mitt i natten var inge vidare, samt att i två och en halv timme köa i en halvkilometers taxikö i kylan. Kändes verkligen som att man hade vunnit på lotto då det slutligen blev vår ur att stega in i en taxi. Och så har jag tappat rösten, spårlöst försvunnen är vad den är. Men jag har brölat och på ändå.. Och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde denhär helgen, underbart! Tack så mycket flickor! Jag följer upp med bilder senare, bjuder på en som tillhör Jenni! Kvaliten övergav oss lite.
 

Mobilinlägg

Gick ej att publicera igår, gör nytt försök nu!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3473655/images/2012/pic_502f591addf2b337230026c0.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3473655/images/2012/pic_502f591addf2b337230026c0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3473655/images/2012/pic_502f591bddf2b3372a0024e7.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3473655/images/2012/pic_502f591bddf2b3372a0024e7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3473655/images/2012/pic_502f5cb9e087c3080f00283d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3473655/images/2012/pic_502f5cbc9606ee279d0027a0.jpg" class="image">


INSPIRATION

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några inspirationsbilder jag samlat på mig under sommaren.
 
bild1 - Elin Östman styleways.devote.se
bild2,3 - Fanny Lyckman blog.nelly.com/fannylyckman
bild4 - Hanna Friberg hannalicious.devote.se
bild5 - Kenza Zouiten kenzas.se
bild6 - Kesler Tran keslertran.tumblr.com (varning för nakenchock!)
bild7 - Viola Holmgren rodeo.net/killercolours
bild8,9,10 - Sofi Fahrman sofifahrman.tumblr.com
bild 11 - Victoria Törnegren victoriatornegren.devote.se

WOOP WOOP

Snart drar vi iväg mot weekend festival i regnet, taggaa! Detta är en mobilblogg med emmas telefjönk.



PACKING PÅ G!

Jag har börjat må bättre under dagens lopp, så nu nonchalerar jag mina krämpor och kastar mig på tåget imorgon (hoppas vi inte stiger på fel tågvagn denna gång ;) mot Helsingfors, och senare Esbo för att spendera helgen på Weekend festival! Fedt naaajs, kommer hem på söndag kväll så blir knappast någon update förrän måndag. Men jag har tidsinställt åtminstone ett inlägg så det är fritt fram för er att kika in här ändå!
 
En fräsch bild från då jag var taggad i Norge!

KOMPLICERAT BLIR LÄTT

Så mysigt att få krypa upp i mammas famn och bara få känna mig som mammas lilla flicka igen.
 
 

DAGENS HUMÖRSHÖJARE

Dagens humörshöjare: Simpsons
Bildkälla: google

SJUK

Har Mr. feber på besök för andra dagen i min kropp, om jag inte är frisk imorgon avlider jag!! Punkt och slut.

because of you I've learned to play on the safe side so I don't get hurt

 
 
Bakslag. Dags att ta nya tag, dags att tänka om.

140812

Hade feber igår, men som den sanne kämpe jag är begav jag mig mot skolan ändå. Idag mår jag bra, har rivstartat med gymnasiestudierna (kombi). Har nyligen sovit en stund samt ätit godis, nu ska jag äta glass med moffa och sedan ta tag i städasi. Händelserik vardag.
 

I'LL WAIT FOR YOU THERE, LIKE A STONE

One day.
 

det var en gång ett sommarlov som led mot sitt slut

 
Bild2 stal jag av Ida
 
Go' kväll! Knaprar ihop en snabb uppdatering såhär sista dagen på mitt sommarlov. Jisses. Har haft det finfint de senaste dagarna, även fast jag gjort onödiga saker också för den delen. Det har bl.a varit Konstens natt (som blev en konstig natt) och födelsedags partajj på gång, trevliga tider. Står i valet&kvalet och överväger om jag ska bjussa på bilder eller ej, men tror dock att det blir det sistnämnda. Dels för att det är better that way, och dels för att denna dator snart kollapsar. Det blir nog ingen "sann bloggare" av mig förrän jag fått en ny dator.
 
Igår somnade jag direkt jag kom hem och sov till kvällssidan, vilket resulterade i att det blev inte särskilt mycket gjort den kvällen, bra. Idag har jag varit på släktkalas och nu ska jag göra sista sommarlovskvällen minnesvärd.

FEED ME

Njuter av lite dubstep (längesedan sist), samtidigt som jag är dödligt snål på CHOKLAD. Feed me, anyone?

PUT YOUR HANDS UP IF YOU'RE GOING HARD

Har inte gjort någon vidare produktivt idag, tar till vara sista sommarlovsveckan istället. Är sjuuukt trött, ska spendera kvällen med att relaxa. Hoppas att jag inte slocknar direkt framför första filmen jag knäpper igång.
 
Systers bilder

6.8.2012

Godmorgon! Nyvaken, idag har jag inte speciellt mycket annat än att köpa tågbiljetter på göran. Önskar er en bra dag så hörs vi senare.

HAPPINESS IS THE KEY TO SUCCESS

God eftermiddag! Satt nyligen och snyftade till filmen Dear John för femtioelfte gången, skillnaden denna gång var att jag gjorde det i min ensamhet. Nej, det var inte lika tragiskt som det lät. Nu ska jag fortsätta med mitt, hoppas ni har en skön söndag!
 

hemma

Shalom! Har varit och rest runt med min kära familj den senaste veckan, skönt! Är hemma nu, och det är också skönt, behöver spendera lite kvalitetstid med mig själv. Har massor med bilder att visa, stay tuned!

RSS 2.0