en okreativ rubrik

Befinner mig hemma vid köksbordet med min laptop medan jag övervakar ett gäng kokande potatisar (är så dålig på matlagning så jag känner mig säkrast om jag övervakar den varje sekund). Idag har jag jobbat och samma visa blir det imorgon och dagen därpå, trevligt tycker jag. Här näst ska jag se på Friends, låter som perfektion om ni frågar mig! (Ok nu ska det tydligen diggas musik med papp miin istället, bra så. Dubstep(??) rättare sagt.)
 
Instagram-bild (vad annars?) från igår då vi firade Sofia som blev myndig, grattis återigen min vän!

all my nightmares escaped my head

Efter dagens dramatik ska det bli skönt att somna och stryka denna eländiga söndag med vetskapen om att allt är bra nu, vilken lättnad. Sover med Sofia inatt, imorgon blir det tidig väckning eftersom vi ska ut och slira på halkbanan, Gud bevare oss och vare med oss... Ska börja sova nu så jag orkar hålla ögonen öppna imorgon.
 
 
 

11:51

Idag är jag ledig, wunderbart. Och eftersom min mörkerkörning blev inställd är jag ledig hela dagen. Bara prov och bilteoriprov som ska läsas på. Har stegring, men jag ska vila och hoppas på att den ska lämna mig. Ha en bra dag :)

söndag

Halloj! Har sovit som en stock denhär helgen, så nu kan jag nog påstå att jag är mer än redo för en ny vecka imorgon. I fredags var jag i skolan, sedan jobbade jag några timmar, kom "hem" och somnade klockan... 2300! Vaknade 11½h senare, fick dagen att gå och somnade klockan... 2100! Sjukt. Steg upp klockan 0900 imorse och nu har jag just tagit en eftermiddagsvila(!).. Kände mig kaputt igår med feber på inkommande, men efter all denna sömn vill jag nog påstå att jag lär hålla mig undan från att det bryter ut. Ska åka hemhem idag, skoj!! Ska sova i min egen säng för första gången på nio nätter, det ni. Fast det blir lite trist att sova ensam.
 
Har inte bestämt om jag ska satsa på att blogga ännu eller om jag ska sluta, den som fortsätter kika in får se.
 
Min pojkvän skaffade fiskar igår, jag utsåg mig själv som moder åt dem. Fyra små krabater susar runt i akvariet som bäst, de är lite svårfångade på bild dock.

and you let her go

Har emigrerat till min pojkvän denna vecka p.g.a att min familj är sjuk och jag är livrädd för att bli smittad, hah. Pratade just med mamma i telefon i 20min, skönt. Saknar faktist min familj grymt mycket! Nu ska jag ta en dusch, gå till tvättstugan och hänga en tvättmaskin bara den blir klar någon gång och invänta min hurtige pojkvän från innebandyn, sköt om er!
 
 
En av dagens Instagram bilder (madeleinestorm), sallad vid Sweet Vaasa, om ni inte har varit där ännu: Gå dit och testa! Underbara sallader, bröd, vatten och kaffe/te ingår!

fredag

Sitter i skolan och väntar samt dör... Ikväll ska jag tae lugnt, imorgon blir det förhoppningsvis lite raskare tag, måste sätta stopp för min lathet. Trevlig helg!


RSS 2.0