annandag jul

De senaste dagarna har varit lite utav en bergodalbana för mig. Fast själva julfirandet har varit suveränt! Och saker börjar reda upp sig nu tror jag, dags att sluta mjöla o blicka framåt. Vill också vara riktigt jobbig och berätta för min lilla blogg om hur kär jag är. HE-HE-HEE.
 
Nu ska jag se film i min ensamhet eftersom min älskade syster dissar. Hon tyckte att det var för konstig tid på dagen att se film, say what?
Lovar att höra av mig inom en kort tid igen! :) Hoppas ert julfirande har varit super!

Blä

Gokväll.
Jag är på dåligt humör o har inte en blekaste aning om hur jag ska kunna somna ikväll.. Vill bara somna o inte vakna förrän om flera dagar.

Tack för mej :)


apologizes on your fingernails

Kan inte sova. Som vanligt, what's wrong? Och vad ska jag hitta på nu? ._.
 
I brist på annat kikade jag just igenom SAMTLIGA av mina bilder på fb, fydå vad jag skäms säger jag bara! ;) Det lönar sig knappast med en grundlig rensning av foton jag är taggad i heller, över hälften ryker ju då.. Hahaha.

you were never supposed to leave

Hej på er! Tisdag is it och jag har (som vanligt) haft praktik idag. Sötis hämtade mig då jag slutade, vi for till mig och direkt vi anlände somnade vi i två h.. Skoj.
Jag har endast fyra dagar praktik kvar, på lördag kl 23:00 får jag jullov! Och nästa vecka börjar jag övningsköra, skrämmande tanke. Hjölp.
 
Nu ska jag kika på lite smycken och sedan titta på serier, tack o. hej!
En julig bild från min Instagram, madeleinestorm

de bubblar å de spritter i mej

Vet inte vad jag ska skriva eller varför jag skriver, ville bara förmedla hur glad jag är..!
Hör av mig senare då jag har vettigare fraser på lager.

there is no relief in bitterness

Fastän jag ligger hemma sjuk känner jag mig så oerhört positiv och taggad! Längtar efter att få ta tag i mitt liv, hahah. En dag ensam hemma resulterar i en sådan outhärdlig rastlöshet.. Även fast det är skönt att vara ensam.
 

RSS 2.0