Perjantai

Är kaputt i huvudet efter 4x75 min hälsokunskap idag + modersmål, studentskrivningarna infaller om en knapp månad och jag är stressad som fan. Nästa vecka är fullspäckad med skola, jobb och kvällsgymnasium (Aftis). Måste även klämma in tid för läsning inför studenten, läxor, möjligtvis lite träning och vänner. Ska tillbringa denna helg vid havet och försöka koppla bort allt, bara koppla av och låta bilen stå hela helgen (vin<3). För nästa vecka drar allvaret igång påriktigt. Nej nu ska jag göra min far sällskap vid matbordet, trevlig helg på er!


Aug. 15, 2013

Fytusan vad jag längtar till hösten! Denhär sommaren har ändå bara varit SKIT rent ut sagt, jag längtar efter nya, mysiga och kalla tider. Eftersom skolan nu har börjat och ALLVARET har dragit igång påriktigt så finns det inga chanser att rädda denna sommar heller, bara att gilla läget och kämpa med skolan, för det kommer jag nog minsann få göra... Gäller att tvinga fram motivationen, och bara jag ger mig fan på det ska jag nog klara allt. Jag är nu lyckligare än vad jag varit på ett helt år, har ny energi och det känns underbart bra. Aldrig mer ska jag låta det gå så långt så att jag börjar må så pass dåligt som jag gjort. Jag ska blicka framåt, glömma det som varit och NJUTA av livet!

//Livsnjutaren


well real life can wait

Är så lycklig..<3
 

-

Idag på jobbet har jag trippat runt och trallat på julsånger (de skall börjas i tid). Sedan bytte jag upp mig till detta:
 
Nödvändig information. Nu ska jag hitta på något skoj (läs: ligga i soffan och kolla O.C). Nånej, ska ta mig i kragen. See ya!

RSS 2.0