SKIT DAG

Mår inte bra, varken fysikt eller psykiskt. Förstår inte varför men känner mig aldrig riktigt glad, trots att jag har alla anledningar i världen att göra det. Värst är att jag låter mina personliga problem gå ut över människor jag bryr mig om, i form utav pissigt humör. Jag vill ingenting längre, bara att kliva upp ur sängen varenda morgon ger mig obehaglig ångest. Skulle jag få välja skulle mitt liv gå ut på att sova. Saker som jag älskade förut känns totalt motbjudande nu. Jag litar inte på någon.
Hoppas på en bättre dag imorgon, vill bara somna och lämna denna dag bakom mig. Vill bara lämna de senaste månaderna bakom mig. Ja, kanske det senaste året till och med. Hur länge har jag mått såhär egentligen?
Och till råga på allt är jag sjuk.. Brukar få knasiga funderingar då.
 
Gotta keep smiling :) 
 
Känner mig alltid lika patetisk efter att jag skrivit ett sånthär inlägg.

Beautiful day

 

DOT

Okej hörni, nu. Får detta komma till ett slut. Imorgon ska jag börja mitt NYTTIGA LIV, och allt vad det innebär. Har gått upp grymt mycket i vikt sedan jag började Silveria för 1½ år sedan och nu är gränsen nådd. Ska flåta med min sista popcorn skål och DH nu tills jag somnar, imorgon ska denna osunda livsstil avslutas. hehe ;) Ska bli som min sunda och inspirerande vän Sofia Naydenov! Planerar att inte blogga på obestämd tid, återkommer sedan då jag bestämt mig för om jag vill fortsätta eller inte. Trevlig fortsättning på det nya året önskar jag er!

nu ska jag klaga

Sista dagen på mitt långa, men endå alldeles för korta jullov. Har ingen lust med skola, att vara såhär omotiverad brukar inte sluta bra. Skulle kännas lockande att sluta skolan och jobba istället, men don't worry det kommer inte att ske, jag ska ha en utbildning. Har ingen lust med Taitaja tävlingarna som infaller om mindre än en månad, förstår inte varför jag gick med på det ens... Känns motbjudande då allt ska vara så perfekt, dethär är inte min grej (tänk att jag vågade skriva sådär!!). Behärskar i princip ingenting av det som tävlingarna går ut på... Varför jag valde kombi har jag inte den blekaste fis-aning om, hur i helvete hade jag tänkt mig att jag skulle klara finska i studenten? Nu är jag inte säker på om detta stämmer, orkar inte räkna ihop det, men jag tror inte jag har läst ens hälften av kurserna i gymnasiet (syftar på alla ämnen). Det är ett år kvar tills jag skriver studenten! Hoppas skolorna pusslar ihop det, och att det är slut med att missa timmar jag borde vara närvarande vid vid Silveria då jag är i gymnasiet.
 
Sist av allt så funderar jag på att sluta blogga, det känns så... "last year" haha lol. Isåfall raderar jag nog detta tonårsrevolt-inlägg. Och att blogga för i genomsnitt 20 läsare per dag känns ganska omotiverande haha, men där har jag mig själv att skylla (med tanke på det fattiga innehållet i min blogg).
Får se sen.
 
Nu ska jag vältra mina sorger genom att se på Desperate Housewives samt hoppas på en bättre dag imorgon. Amen.

hej

& jag kan inte sova, skoj. Så här sitter (ligger) jag i min ensamhet och stalkar alla möjliga bloggar, ännu mera skoj. Not.

RSS 2.0