AND OFF I GO


I DON'T WANT TO LET YOU DOWN


INGEN BRA DAG

fortsätter med min bloggpaus, planerar återkomma om några veckor. känner mig allmänt seg, behöver tid med mig själv. =)

godnatt

Nu har jag tagit ett beslut.
 
(Förrästen, tror jag ska idka bloggpaus för ett tag framöver. Så nu vet ni det.)

helg

Hos min prinsessa över helgen (längst till höger på bilden, haha det blev en snabb arkivbild), snart ska vi och handla!

170712

 
Hemma och pustar ut efter en intensiv men riktigt rolig jobbdag!
 
Öppet meddelande till alla som kan tänkas vilja nå mig: Min saldo är slut. For the rest of the month. Så ni måste ringa!

yesterday

 
 
 
 
 
Gårkvällen bjöd bl.a på skratt, dans och snack med några N.Y-bor, vilket jag och S då tyckte var megaroligt, haha! Bra kväll.
 
Igår då jag och S kom hem till mig åt vi fisk, potatis och sill, ovanligt med tanke på att det enda man brukar vilja ha den tiden på dygnet är Mäkken eller dylikt! Hälsosamt värre. Idag har jag stoppat i mig Djungelvrål och chips, efter att ha levt "nyttigt" i två dagar (woooow!!).. Men sådant är tillåtet på söndagar. ;)

snacka om lyx

Hos frugan och får håret lockat, snacka om lyx med privat hemmafrisörsalong!
 
Från det ena till det andra, idag hörde jag för andra gången i mitt 17-åriga liv en dialekt jag inte begrep, haha.
 
(Skulle publicera en bild, men jag och frugan hittar ingenting på denna komplicerade dator! Nu är jag sur, jag ska aldrig skaffa en iMac eller hur det stavas ARGH).
 
 
 
 
Update: Vi fick hjälp av Sofias smarta lillasyster, tack!

en hemmakväll

Lämnade att spendera kvällen hemma, i min ensamhet. Lika bra det eftersom jag sussat alldeles för lite de senaste dygnen samt att jag börjar jobba 0700 imorgon. Nu: tv och börja bjuda in J.B (John Blund). Hoppas att han tar mig till drömmarnas värld snabbt ikväll, brukar nämligen ha svårt att somna numera. Fabulous life.
 

fredagen den trettonde

Hejpåer! Dagen började med att jag försov mig rejält, skulle börja jobba 0700, vaknade 0900.. Mitt alarm lyckades inte väcka mig, tror jag stängde av det första gången det plingande igång i sömnen kring 0600-snåret.. Måste införskaffa en ordentlig väcklarklocka! Var grymt besviken på mig själv, gillar att jobba då jag spenderar dagarna med något nyttigt. Det var det bara att kliva upp då med en hastig fart och pallra mig iväg!
 
Fredagen den 13:de står skrivet i kalendern om vi kikar på den idag, mina planer för kvällen existerar fortfarande inte. Imorgon ska jag jobba några h på dagen, och på kvällen blir det utgång för omväxlingens skull. ;)
 
Har äckligt humör idag, inte mycket känns särskilt betydelsefullt.
 
På bilden var mitt hår fortfarande föga vått.

i väntans tider

 

favoritlack


zara

 
 

nionde juli

Har umgåtts med släktingar idag, kan konstatera att jag trivs bra med barn. MEN, det ska nog ta flera flera år innan jag skaffar egna, haha!
 
 
 
 
Min kusins barn.

to know me as hardly golden is to know me all wrong

Hej och hå, tänkte meddela att bloggen kan komma att ligga i lä i några dagar, mycket att göra. Tråkig ursäkt men sant. Bättre tider på G så småningom! Imorgon ska jag jobba.
 
 
 
 
 

jag lever min dröm, har tagit mig hit utan rast eller sömn

Idag konfirmerades min lillasyster, grattisar till henne! Sista gästerna pös nyligen iväg. Har ett relativt stort gäng med bilder att visa er, men det kan dröja lite. Imorgon blir det att umgås med svenskarna som är här!
 
 

värme

En stekhet dag som denna borde det vara lag på att käka glass. Ska gå ut och njuta lite medan jag väntar på att syster vaknar, hoppas att det går att övertala henne att komma på en glass med mig!
 
Lyxigt med sommarlov och ledighet!

vad tusan hände med solen?

Okej, detdär med att jag skulle njuta av solens varma strålar varade inte länge. Nu spöregnar det! Får passa på att städa istället.

god morgon!

Har vaknat, kikat in hos mina favoritbloggar och fixat en proteinfylld frukost bestående av stekt ägg + lök och tomat, flåtot och gott (även fast det kanske inte ser så vidare mumsigt ut enligt bilden). Hade i tankarna att jag skulle ha medverkat vid ett förmiddagspass vid gymmet, men klockan är för mycket och jag har mycket att genomföra idag. Är så dålig på att komma mig iväg och träna!! Har knappt besökt gymmet alls de senaste månaderna (och det börjar märkas), vilket är konstigt eftersom jag tycker det är roligt. En spark i baken, det är vad jag skulle ha!
 
Plötsligt blev det gassande sol utomhus, så jag ska traska ut och njuta av solens strålar och jobba lite.
 

det handlar om att släppa alla krav

 
Tjoosan, är tillbaka på denna blogg nu! Planerar att verkligen ta itu med bloggandet, i slutändan är det ändå ganska roligt trots allt! Ska fixa till designen någon dag, nu har jag inte gjort ett skvatt åt den, och det märks.
 
Idag är jag helt och hållet ledig, inga krav på vad som ska göras. Ska bara njuta av mitt sommarlov och inte göra ett skvatt resten av denna dag. Grymt skönt! Möjligtvis tvätta lite utemöbler. Sköt om er! :)

RSS 2.0