i've never prayed but tonight i'm on my knees





Hallå där, tänkte bara meddela att jag nog har återvänt hem nu efter en sväng till Stockholm tillsammans med min familj. Fick träffa min kära släkt där, vara med om ett jättefint bröllop och shoppa, bilder kommer senare! Förrästen så har jag numera officiellt sommarlov, skål!


norway i miss you




Bio!




Jobbig backe. Men Johanna va så snabb så hon blev suddi!


Laaars we miss you!










Fia klotta....


.... o jag klotta 5min senare, efter att jag hade klagat på Fia om att vi inte skulle klotta. Ser ganska farlig ut, hehe.




Fia laga gröt under partyts gång åt alla hungriga magar


































Vi va på tv!








vi hörs!

Skrev sista provet i skolan idag, har numera sommarlov om man räknar minus vårfesten nästa vecka! Det firar jag med att fly landet för ett tag. Vi hörs!


jag tog en bit av denna choklad


och plötsligt var det som om allt föll på plats. Alla frågor hittade sina svar. Här har vi himmelriktet i chokladformat!

wedding dress

Lyckades finally haffa en söt klänning här i stan igår, tur är nog det eftersom jag ska på bröllop inom kort. Måste väl tillägga att det inte är jag som gifter mig, det är min kusin, heh. Kan kanske visa klänningen här senare?

Ska snart kila iväg till skolan för att skriva mitt sista prov, sedan blir det att ta upp jakten och försöka finna ett par bröllopsskor, ååh. Ha en fin dag!

tjugonde maj tvåtusentolv


hejpådej

Sitter at EmmaMemma's och planerar kvällen tillsammans med my sängdrängs, minus Petrus, we miss you! Ett hörn på bild nummer två är du iallafall med på! Funderar på om jag ska orka släpa arslet via gymmet på hemvägen, men knappast. flumm flumm

mardröm

Vaknade just upp ur en mardröm tack vare att Elinne sände mig ett SMS. Blir att traska iväg på en bensträckare med henne inom kort, bara för att en dag startar dåligt så behöver inte hela dagen bli dålig! Bloggar senare.


140512


Bilden är Adelinas, och jag fann den på Kiras blogg!

Har haft frugan Sofia på besök ikväll, vilket resulterade i att vi båda somnade till tonerna av Friends. Sofia drömde om all möjlig mat som finns, fastän vi ätit en stund tidigare..? Blir nog att slänga mig under täcket tidigt ikväll!

sommarlov på intågande

Tänk att jag har endast två skoldagar kvar, sedan är det dags för Le Sommarlov:
(här nedan följer slumpmässiga bilder från sommar 2011)


































Hahaha, sjuk bild!



































Att jag har två prov kvar att göra nästa vecka för att få kurser slutförda kan vi ignorera.
Om någon bild ska tagas bort är det bara att hojta till!

gamla misstag blir som nya





yesterday






















De tre nedersta bilderna stal jag av Petra, varför två av dem är i miniatyr format är dock oklart, hehehe.

Kul kväll igår (och kul morgon imorse) med alldeles för många skratt, tack för den! Nu ska jag gå ut och räfsa och sedan vankas det promenad med min pinne Elinne.

en hälsning till min mamma

Grattis på morsdagen, världens bästa mamma! ♥

och ytterligare några till/norge

















































Anser att det är bäst att ladda upp en drös med bilder åt gången istället för att slänga in miljoner bilder i ett enda inlägg, så återigen fortsättning följer!

morgonlänk

Jag är otrolig. Tidigare i veckan klev jag upp klockan 0600 och begav mig iväg ut på en bättre morgonlänk före skolan, något som verkligen hör till vad som är utöver det vanliga för mig. Grannarna blev nog förvånade då jag struttade fram längs Rimalvägen, men ohoj vilken härlig start jag fick på dagen!




men hey, det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln


och några till/norge




















Min speciella förmåga, kan spärra ut med tårna galet mycket hahah!











Fortsättning följer!

norge i bilder, del ett



























Detta var bara en början vill jag lova, kommer mer senare!

en från vappen & en från första maj




*bild ett; Emma och hennes nattliga ABC-impulsköp!
*bild två; Dagen efter på Hesburger.

opp ned bak frem


Bjussar på en norsk låt lördagsmorgonen till ära. Jag är redan vaken, ska strax slänga på mig lite kläder och kasta mig iväg mot stan tillsammans med mamma och pappa. Hade!

en lugn fredag

Oj va skönt att unna mig en lugn fredag! Sitter hos Jenni och äter godis tillsammans med Jenni själv, Sofia och Sabina. Snart ska vi knäppa igång en film!

x


nu tar jag helg

Sitter i skolan och väntar på att mamsen ska hämta upp mig, snäll som hon är. Ledig imorgon - och varje fredag denna period fram till sommarlovet - så skönt!



Två Norge-bilder som inte är mina, kul då alla förutom jag ser megadeppade ut på andra bilden, haha.

RSS 2.0