HEJ LÖRDAG

Nu ska jag gå ut och se på då min pojkvän byter till vinterdäck. Glad Halloween på er!


SKIES THEY BLINK AT ME

En kanske aningen dammig, men ack så härlig låt! Tack till Michelle som fick mig att upptäcka den!
 
Idag tog jag mig i kragen och dagen har varit riktigt okej trots allt. För att hålla mig kortfattad meddelar jag att jag nu är redo att dejta min säng för några få timmar skönhetssömn. Ser framemot morgondagen, känner på mig att den kan komma att bli lyckad, jag kommer att kliva upp utan att protestera (he-he-hee) tidigt imorgon bitti långt innan gryningen infaller. Det är trots allt fredag, min favoritdag. Godnatt, mina kära!

CUT OUT ALL THE ROPES AND LET ME FALL

Med massiva vallningar och ett tungt huvud ska jag softa till det framför tv:n i väntan på sömnen. Längtar tills denna jobbiga onsdag är över! Hoppas på att vakna upp välmående igen imorgon, så jag får ta nya tag.

Update: Det är visst tisdag idag, inte onsdag..

 


7K

Vi snackar rutten timing här alltså. Lagom till finska provet blir jag sjuk.. Får hoppas att jag är frisk i morgon, även om sannolikheten är rätt så liten. Orkar inte gå runt hemma ensam och uggla.
 
Sådär btw så har jag ännu morkkis från helgen, och den lär inte släppa på ett bra tag.. Kill me.
 
Sånhär ska jag ha i min bil sen ehhehee... Emmas bild knäppt i Norge!

tre

Har suttit och umgåtts och skrattat med mamma&syster en bra stund, mys! Nu väntar två mindre mysiga dilemman: städning + finskaprovläsning.. Trevlig måndag på er!


STARING AT THE ZINK OF BLOOD AND CRUSHED VENEER

Fastän denna skoldag är kortare än vanligt känns det som den längsta någonsin.


en lördag som känns som en vardag

Hej på er!
Jag sov så otroligt dåligt inatt. Fick inte tag i sömnen fastän jag var trött, vaknade varje gång jag slumrat till. Blev sammanlagt 2,5h lätt sömn. Kämpade mig upp imorse, mös mest i disken idag. Första pausen + lunch inföll kl. 13:30, då var jag slut både fysiskt och psykiskt. Ska unna mig en powernap nu. Ikväll hoppas jag på festligheter!

Ber om ursäkt för alla dessa mobil-updates, jag ska bättra mig! :)


lugn fredagskväll

Får nog idag än en gång konstatera att min s.k "diet" (utesluta allt onyttigt här i livet) aaaaaaldrig kommer att fungera. Måste byta taktik. Nu inväntar Sofia som ska komma och förgylla min lugna fredagskväll, blir praktik på Astor imorgon bitti igen.
 
Nu ska jag retirera för idag.
MVH. KexJetarin
 
UPDATE: Med s.k "diet" menar jag så kallad diet, ville förtydliga eftersom Sofia intresserat frågade: "Va e SK-diet????".

& nu styr vi kosan mot Ideapark & Ikea!


--> TAMMERFORS

Don't let 'em change you.

Är almost i Tammerfors nu, ska shoppa och ha det trevligt! Råkade nyligen peta mig i ögat med en tops så nu har jag en röd prick i vänster öga, mys. Uppdaterar mer senare!


STATUSUPPDATERING

Har nyligen kommit hem, ligger i sängen och är supertrött.. ZzzZz. Måste börja fixa mig, det vankas förlovningskalas om 35min, skoj! Ska blogga bättre senare, ni får vila era ögon på en bild föreställande Oskar som präntade på sig min jacka fram till dess.


OCTOBER 11

Ikväll ska jag lägga mig tidigt (fast inte riktigt ännu HEHE), praktiken väntar på mig imorgon bitti. MEN, kl. 15:00 blir det min tur att njuta av över en veckas höstlov! Dock ska jag jobba nästa veckas lördag, tror jag det var, men det ska nog gå för det! Skulle kunna jobba hur mycket som helst och missa allt möjligt roligt som händer och sker, men skulle vara trevligt att få lite lön för mödan.. Men men, praktik är praktik. :)

som många andra | andthatswhoiam


två Instagram-bilder från idag

 
Följ mig: @madeleinestorm

there is no relief in bitterness

Cozy tuesday (fast det har svängt om till onsdag nu).

 

Hemkommen som en glad tös för drygt 1h sedan, nu ska jag se danska Paradise Hotel tills jag somnar. En rejäl sovmorgon väntar mig imorgon, gotta love it!


taijtaja

Idag var jag på den första övningen inför Taijtaja tillsammans med Emma och Johanna (blev tillfrågad om jag kunde vara reserv, så jag tänkte och sa OK). Vi gjorde inget annat än dukade och diskuterade lite. På onsdag ska vi ha övning inom barområdet.
 
Denna gråa och lite soliga måndagskväll kommer gå åt till att skriva en engelska uppsats, det svåra är att vi ska använda någon slags förfluten tidsform. zZzzZz

jag i ett nötskal @weheartit.com


I'LL BE COMING BACK FOR YOU ONE DAY.

Hej min inte så intressanta blogg! Avrundar denna dag med att softa till det all by myself, mys. Orkar inte göra något mer ansträngande idag, är supertrött så snart blir det nog tack och godnatt för denna prick! En pizzabit skulle smälta väl i munnen men jag är för mätt..
 
Denna bild är knäppt av Pieeetra i Norge i våras!
 
Förrästen, ska ta mig i kragen och föra över bilder till denna dator så småningom så går jag ännu ett steg närmare min destination; att bli en sann bloggare. Och då slipper vi alla dessa arkiv- och iPhonebilder. JISSES vad jag är trött, bäst jag avslutar mitt skrivande nu innan jag skriver något olämpligt. eheeheheheheh heheheh ehheheheheheheheh

I TRON OM ATT DET VAR MÅNDAG IDAG

Gud vad man blir fucked up av att jobba söndag, trodde seriöst ett tag att det var måndag idag.. Nu har jag slutat, är grymt trött men nu ska jag styra kosan mot gymmet för att medverka vid två pass. Hoppas att alla andra mår lika bra som mig idag. ;)


STATUSUPPDATERING

Ligger i sängen nu men får inte tag i John Blund.. Great..!


LÖRDAGSFILOSOFERANDE

Mätt i magen och med många skratt i bakfickan sitter jag nu hemma i min ensamhet med hjärnan på högvarv, många olika tankar som snurrar runt. Tänker istället nu lyfta på hatten och ta nya tag imorgon kring 06:00-snåret då jag ska kliva upp för jobb. Godnatt!
 
 

TJEJKVÄLL

Mat har vi så att det räcker och blir över, + gott sällskap, bättre blir det inte!


kvällsjobb

God eftermiddag! Denna fredag är jag ledig fram till kl. 16:00, då blir det kvällsjobb (praktik) vid Silveria. Dit far den kvällen.. Men det känns inte så farligt ändå eftersom jag får mysa med min pojkvän efter det. :)
 
anyway, hade planerat sova lääänge idag, men jag blev tvungen att ställa alarmet på kl. 06:00.. Orsaken var att jag hade glömt min sminkneccesär innehavande ALLT mitt smink för flera 100€ på en bänk i omklädningsrummet i skolan igår! Då jag kom på att jag hade glömt den hade skolan stängt, och tårarna var inte långt borta. MEN, det finns lite hopp kvar för mänskligheten trots allt, för den låg kvar på samma plats som jag hade lämnat den på då jag kom efter den imorse.
 
Helgens planer för övrigt är lugna. Tjejkväll imorgon kväll, tidig väckning på söndag, för då blir det praktik på Astor med start 07:30.. Here we go! Nu ska jag softa innan jag tar itu med lite hemmasysslor.

October 2

En regnig tisdag som denna har jag nyligen "kaffat" med mina homies och nu slöar jag hos min pojkvän. Fint så!

Bilden är från Instagram som jag nyligen joinat, madeleinestorm heter jag där, följ mig!


RSS 2.0