JUST GET BACK UP WHEN IT KNOCKS YOU DOWN

Godkväll på er, mina kära! Tänkte att jag skulle ta och knapra ihop ett inlägg då jag är på gott humör, för omväxlingens skull. Sitter i soffan och myser med tv:n påslagen, läser bloggar och äter (påsen är slut, läs: åt) Smash. Bättre än så blir det knappast! Planerar förresten bli en sann bloggare inom kort, håll ögon (och öron) öppna! Imorgon är det fredag, skall spendera dagen vid hotell Astor för att avverka praktik, skoj och en gnutta nervöst!


I would have done anything for you, to show you how much I adored you.

Sitter i skolan, lyssnar på sentimental musik och försöker skriva en presentation om en cykel. Vill bara hem, lägga mig under täcker och göra absolut ingenting. Idag är ingen bra dag.

usel morgon

Finns inte mycket mer att säga. Har vaknat på totalt fel sida av sängen (även fast jag har bara en sida) idag. Sitter i skolan och vräker i mig Susu samt försöker göra instuderingsfrågor. Tack för mig.

fredagen är kommen

I skolan och väntar på att klockan ska ticka framåt fortare så att jag får ta efterlängtad helg. Vi hörs och ses och allt emellan!

september 12

Idag har jag...
 
... vaknat upp med ett leénde på läpparna.
... fällt sönder ett glas hemma, det bokstavligen exploderade över hela köket och lite till.
... insett att jag verkligen inte är någon form utav naturbegåvning då det gäller att locka hår.
... bränt mig på locktången (anar redan den utbuktade blåsan som kommer att uppstå).
... konstaterat att jag jämt och ständigt har brist på tid. Hur gör man?
 
Nu ska jag fixa mig för att susa iväg till Strampen med klassen + treorna på trerättersmiddag kl. 19:00, skoj!
 

en liten, onödig uppdatering.

Trött och glad, det är jag det.

fredag fredag fredag

Blev en smula purken idag då jag körde hem från skolan i ÖSREGN så jag tappade upp ett varmt och skönt bad samt tände några ljus då jag kom hem. Nu känner jag mig alltså som en "ny människa" eller vad man brukar säga.
 
Igår "lärde" vi upp finska ettor gällande serveringen i Silveria, måste bara få skriva ner att de var riktigt duktiga! Och nu borde jag bege mig mot le bathroom, har haft ansiktsmasken snart på en halvtimmes övertid, hehhe.

RSS 2.0