och så var det torsdag igen

Ligger... i... SOFFAN (surprise surprise) och... ska... (wait for it... here it comes...) SE EN FILM!
Kikade nyss igenom lite vad jag antecknat i mina blogginlägg på sistone, och majoriteten består av text om praktik, hur trött jag är, hur mycket jag äter, och att jag LIGGER I SOFFAN OCH SKA SE FILM (varierat med TELEVISION).
 
Som pricken över i:et väntar jag även på chips som ska levereras hem, hihi. Orkar inte göra mer idag, imorgon är det fredag och mitt praktikskift infaller kl. 15-23. SOVMORGON och ensam hemma, skönt trots att jag trivs med folk runt mig. Ska utföra plikter samt försöka att inte sova bort hela dagen, vilket kan bli en smula svårt eftersom last night inte bjöd på mycket sömn, slutade praktiken kl. 23 och började igen idag kl. 08.
 
OCH PRISET FÖR VECKANS LÄNGSTA MENING går till mig. Dags att sluta babbla, take care!
 

-

Min syötnos has just left the building, själv ska jag avsluta min enda lediga dag denna helg med att slå mig ner framför tv:n. Imorgon ska jag till skolan på min egentligen lediga dag kl. 9-15 för Taitajaövning, sedan väntar gratis jobb varje dag fram till kl. 23 nästa lördag. Min lilla jul kommer bli skoj!

Nej nu ska jag sluta vara negativ, inget blir lättare för det. Så det så.

O du ljuvliga väst som gärna skulle få bli min!


hemma från jobbet

Sitter hemma med Emma och fixar oss lite, snart bär det av på förlovningskaffe hos vår vän! Efter det ska jag ta det LUGNT, trött är vad jag är. Jobb 15-23 imorgon.
 
Förrästen, nu har jag inlett julmatssäsongen (L). Fick äta resterna av en julmats- lunchbuffé på jobbet häromdagen, MUMS!

Tiistai

Det går inte att leva hälsosamt om man praktiserar på en restaurang/hotell, jag menar, inte ens en dåre skulle tacka nej till utsökt restaurangmat följt av efterrätt varje dag. Isåfall skulle man nog inte ha alla hästar hemma i kamelhagen. Hotellfrukost börjar jag dessvärre ha tröttnat på, big time.

Imorgon blire jobb 08-15, sedan ska jag på Know How mässan och pyssla med något inom serveringsområdet kl. 18-21. Ingen aning om vad dock, blev tillfrågad idag och jag tackade ja. Spännande.


hej godnatt

Måndagen, som numera är sista dagen helg för mig (är ledig från praktiken söndag-måndag), bjöd på restaurang med sötis, sedan köpte vi godis och for till mig och flåtade ännu mer.. Imorgon blir det praktik, skulle egentligen ha haft kvällsskiftet men blev tvungen att byta till morgon eftersom bilskolan kallar kl. 16:15. Jobbar fram till lördag kl. 23:00. Wooppidoo. Har aningen mycket att göra nu fram till jul, och då jag har fritid är jag så trött så jag inte orkar göra ett skvatt.. Har samvetskval över att jag inte ens hinner träffa vänner nuförtiden.. Nej snart blir det att börja sova, är dödstrött fastän jag bara varit vaken i 12h.
 
Och nu har jag även fått nog av min lata och ohälsosamma livsstil, här ska det bli ändring på det inom kort! Ska "ta tag i mitt liv" som jag så många gånger sagt, men eftersom jag nu även skrivit ner det är jag tvungen att göra det påriktigt denna gång. Så det så. Höres!
 

PANIK

NOOOOOOO! Råkade just deleta (radera) ALLA mina olästa blogginlägg på Bloglovin'. :( :( Och där fanns en heeel del oläst vill jag säga er.. Snyft.

"LEIDON"

Sista lediga dagen unnade jag mig finbesök, chipo&dipo och mys. Trots det lockar inte morgondagen, har fullspäckat schema från 8:00-20:00, i ärlighetens namn lockar inte den kommande veckan alls över huvudtaget. + att jag måste kliva upp tiiidigt imorgon för att repetera inför finskaprovet. JAG VILL VARA LEDIGLEDIGLEDIG.
 
Men så går inte saker och ting till i denna värld. Man måste kämpa för att nå dit man vill. Det kvittar om motivationen är på topp eller om den sviker.

SÖNDAGSTANKAR

En relativt lugn helg har passerat. Imorgon startar period tre i skolan vilket innbär enbart praktik i sex veckor framåt (fram till jul), är dock ledig imorgon, skönt med tre dagar helg! Men, karman hinner ifatt mig, jobbar gratis tisdag-lördag åtminstone tre veckor framåt. Well, jag tänker absolut inte klaga, man hinner antagligen göra saker efter 23:00 på lördagskvällarna också (då slutar mitt skift). Och är ledig söndag-måndag.
 
Firar detta med städning och med att invänta kvällens Solsidan-avsnitt, missa inte det!
Förrästen, grattisar till alla pappor på farsdagen! Jag har världens bästa pappa. ♥
 
Bildkälla: http://weheartit.com/entry/42995261/via/amelie011

44 frågor/44 svar

1. Det första du tvättar i duschen? Händerna
2. Gillar du kaffe? Ja!
3. Hur mår du just NU? Trots att jag tycker att ordet "perfekt" låter stroppigt i vissa sammanhang, svarar jag det; jag mår perfekt!
4. Vilken är den sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? L
5. Berätta om din senaste dröm. Det enda jag kommer ihåg, som jag kan sätta ord på är att den känsla jag kände i min senaste dröm var obehag.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat i en månad utan att tröttna? Nej, jag är en person som tröttnar snabbt och näst intill äcklas av maträtter och annat i födoväg om jag käkar det alldeles för ofta.
7. Vad vill du ha just nu? En bra film!
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Nej, men jag försökte ofta då jag var yngre, dock kom jag aldrig upp i mer än några 100.
9. Biter du i din glass eller bara slickar? Får ta mig en funderare nu.. Är jag galet snål biter jag, annars slickar.
10. Använder du smileys? Ja xD
11. Har du träffat en kändis? Ja
12. Gillar du keso? Är inte särskilt förtjust i det längre.
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? Denhära.. Vamos a la playa. Haha, den etsar sig fast i min hjärna med jämna mellanrum trots att jag i princip inte gillar den.
14. Hur många länder har du besökt? Beror på hur man definierar besökt. Vi drar till med 2½ + 1.
15. Är dina föräldrar stränga? Nej, endast om det behövs. Och nuförtiden behövs det knappt eftersom jag själv kan förstå vilka val som är logiska och vilka som inte är det.
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja, någon gång i livet.
17. Glittrar något i ditt rum just nu? Ja! Och mer blir det då julpyntet flyttar in, som jag längtar!
18. Brukar du hyra film? Händer allt för sällan nuförtiden.
19. Var kommer du att vara på lördag? Högst antagligen någonstans i norra Korsholm.
20. Var du med och upplevde då World Trade Center föll i NY? Upplevde? Jag tycker att det låter fel i sammanhanget, "att uppleva" associerar positiva saker för mig, och nine-eleven är så långt ifrån positivt man kan komma. Men ja, jag levde då det hände, men jag har inga minnen eftersom jag var sex år gammal.
21. Vad åt du till lunch? Skolmat, och det blev enligt tallriksmodellen idag eftersom det serverades spenatplättar som jag inte är sådär överdrivet förtjust i.
22. Har du lockigt hår? Nej
23. När grät du senast? I måndags.
24. Har du gått in i en vägg någon gång? Ja
25. Favorit årstid? Sommartider hejhej.
26. Vem höll du senast i handen? Möjligtvis Emma, då jag blev galet glad över att vi har samma jobbtider på våra skift på praktiken.
27. Sover du med TV på? Nej, inte med flit. Händer dock ofta att jag somnar framför tv:n.
28. Tycker du att du är gammal? Nej!
29. Är du mörkrädd? Ganska, det var jag inte då jag gick i lågstadiet, men nu är jag det då jag har hört allt läskigt som händer och sker i vårt samhälle..
30. Gillar du ditt liv just nu? Jodå, det rullar på som det ska.
31. Har du någongång valt att ta ett bad istället för att duscha? Badar sällan, och då jag gör det kombinerar jag det med dusch.
32. Har du bra syn? Inga glasögon här inte, men den har försämrats.
33. Var är dina föräldrar just nu? Hemma tror jag.
34. Vad har du på dig just nu? Från tå till topp; Olikfärgade randiga strumpor, jeansleggins och Fias huppare. Jag chillar.
35. Gillar du att pulka? Ja, bara det inte är på liv och död och går föööör hårt. Dock är det jobbigt att traska upp för pulkbacken.
36. Hatar du mer än tre personer? Nej
37. Använder du sushipinnar? Nehejdå
38. Har du någon dålig ovana? Jag har många. Jag är bl.a otroligt otålig.
39. Äger du ett vapen? Nej
40. Vad var det senaste du köpte? Något i matväg. Är ingen shopaholic.
41. Gillar du ditt hår? Ja, men det skulle gärna få vara längre. Och det börjar vara på tiden att göra en radikal färgförändring! Men det blir tidigaste om några år, eftersom bara tanken på att förlora mitt blonda bo skrämmer mig.
42. Gillar du dig själv? Ja. Trots att jag vissa dagar är grymt osäker på mig själv, medan jag andra dagar vet precis "var jag har mig".
43. Vem står dig närmast, mamma eller pappa? Båda. Men kanske mamma är snäppet närmare.
44. Hur ofta använder du MSN? Aldrig.

NOVEMBER 7

Godmorgon! Har sovmorgon, trots det vaknade jag för 2h sedan.. Som pricken över i:et har jag vaknat på lite fel sida idag också, blä. Ska dra till skolan om 1½h och försöka överleva dagen, och det borde gå galant eftersom det är det enda jag måste göra idag. Nästan, åtminstone, det var ju matteprovsläsning och möjligtvis städning på schemat ikväll också.
 
Igår hade jag en ganska fullspäckad dag; skola, studentskrivningsinfo (blev så stressad av den infon så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, är supernervös trots att det är över 1 år kvar!), engelska prov, bilskola och gym. Sedan for jag till min pojkvän och fick slappna av, tyvärr slappnade jag av så mycket så jag somnade.. Ett sådant trevligt sällskap jag är.
 
En halvtossig och oredigerad bild från juli får avrunda detta inlägg, tror jag har fortfarande har ovisade bilder från denna "photoshoot", ska försöka komma ihåg att visa dem någon dag!
Nu tycker jag att det får bli jul och sedan säger jag sommar komsi komsi.

det är mycket just nu.

Hej på er! Mina dagar är fyllda med skola, läxor i mängder, prov i både gymnasiet och yrkes, Taitajaövningar, gym, praktik, bilskola, familj, pojkvän och vänner osv. Nästa period blir det enbart praktik, skönt med tanke på att då faller en del hemarbete bort. Mindre skönt är det att jag inte har någon aning om vilken tid på dygnet som praktiken infaller, hoppas att det inte blir alla helgkvällar.. Men det är bara att bita ihop och vara glad, trots att självdisciplinen och motivationen släpar i marken någonstans bakom mig. Jag vill ha jullov, är mer taggad på jul än vad jag varit på flera år! Glögg- och julmusikssäsongen är även inledd! Nu ska jag ta itu med pluggande inför morgondagens engelskaprov. Det är mycket just nu!

På tal om bilden så föreställer den ett sött skumvin jag fick provsmaka i skolan idag, utsökt. Rekommenderas!


EN PSYKISKT PÅFRESTANDE DAG

Klockan pekar på 20:42 och jag kryper ner i soffan under täcket, knäpper igång GG och drar på mig natimössan. Nu ska jag myyyyysa med lite choko! Jag tänker inte göra ett knyst till idag fastän jag har ett och annat på agendan.


GRATTIS PAPI!

On my way home från min andra teorilektion i bilskolan, kan säga som så att efter idag kommer jag aldrig mer skippa bilbältet!

Idag fyller pappa, det ska firas med tårta och andra mumsigheter ikväll :)


RSS 2.0